Fri frakt vid köp över SEK 999 Fri frakt vid köp över SEK 999
Leverans inom 3-5 dagar Leverans inom 3-5 dagar

Bakom NAGA

NAGA grundades 1977, med tillverkning av traditionella anslagstavlor i kork och hessian, tillverkade i Danmark och sålda till stora delar av världen. Namnet NAGA, är inspirerat av materialen som skivorna ursprungligen tillverkades av, och blev en förkortning av orden ”NAtur” och ”GAver ”. 

Dansk design på din vägg

Mycket har hänt under de senaste 45 åren och idag har NAGA förmodligen Europas största urval av brädor och tillbehör. Idag är vi nog mest kända för våra färgglada, magnetiska glasskivor som finns i olika utföranden, former, storlekar och i många färger. De traditionella anslagstavlorna är fortfarande en del av urvalet, förutom praktiska planerare och världskartor i olika material. Men, den har även utökats med diverse annat, både för dekorativt och praktiskt bruk på väggen, i hemmet eller på kontoret.

Alla våra produkter är fortfarande utvecklade och designade i Danmark, men produktionen har flyttat utomlands.
NAGA-produkter säljs via återförsäljare och distributörer i stora delar av världen, och här i vår egen webshop till de flesta EU:s medlemsländer.

Välkommen till NAGA och vår färgstarka värld!

Allan och Anne-Kari tog över företaget 2008 och har sedan dess lagt många resurser på produktutveckling.

Allan Petersen & Anne-Kari Fischer.

Vi är "ägarna bakom", vi tog över NAGA 2008, och har sedan dess utvecklat och utökat hela sortimentet och varumärket avsevärt. Vi har tänkt in både design och funktionalitet i utvecklingen. Unikt för oss idag är framför allt våra praktiska planerboards som inte går att hitta någon annanstans.

När du handlar hos oss, NAGA, handlar du hos ett litet företag, med personlig service. Alla kan göra misstag, både stora och små, så om du har upplevt en besvikelse hos oss kommer vi alltid att försöka göra det rätt. Gos kundservice är det viktigaste för oss, så kontakta oss gärna direkt och ge oss möjligheten att vända en dålig upplevelse till en positiv.

Vår historia